Netflix’in en güzel filmlerine 2021’de birbirinden iddialı yapımlar eklendi. Şubat ayının yeni Netflix filmlerini keşfedin.

 

Her hafta kendi orijinal yapımı olan yeni bir film yayınlayan Netflix heyecanı daha da katlayacak! Ünlü ve başarılı oyuncuların başrolünde olduğu, konularıyla dikkat çeken filmler için şimdiden ‘bana hatırlat’ butonuna tıklamaya hazır olun.

 

Malcolm & Marie, Malcolm ve Marie

Şarkıları ve danslarıyla çok beğenilen Zendaya, Malcolm Malcolm & Marie filmindeki performansıyla da şimdiden iyi notlar almaya başladı. Birbirine delicesine aşık iki genci izleyeceğimiz filmde, başarılı bir yönetmenin film galasından döndükten sonra sevgilisiyle yaşadığı tartışma ve sonrası konu alınıyor. Birbirine tutkuyla aşık olan Malcolm ve Marie’nin ilişkisinin bu tartışma sonrası toparlanması hiç de kolay olmayacaktır. Malcolm & Marie 5 Şubat’ta Netflix’te olacak.

 

 

To All the Boys: Always and Forever,
Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek

Lara Jean’in karmaşık ve eğlenceli aşk hayatı, 12 Şubat’ta yayınlanacak bu filmle devam ediyor. Sevdiği her erkeğe yazdığı romantik mektuplarla başlayan hikâyesinde bu kez Lara Jean ve sevgilisi Peter’ın farklı konuları olacak. İyi ve kötü zamanları birlikte aşmaya çalışan genç sevgilileri izlemek de çok eğlenceli.

 

 

Red Dot, Tehlikeli Nokta

Korku ve gerilim türü seviyorsanız İsveç yapımı bu filmi mutlaka kaydedin. Hayatlarına ve sıkıcı olmaya başlayan ilişkilerine eğlence katmak için uzun bir kamp planlayan çift, karla kaplı doğada hiç ummadıkları tehlikeyle karşılaşırlar. Çadırlarında beliren hedef lazeriyle bir katilin hedefi olduklarını anlayan çiftin durumdan kurtulması ise hiç kolay olmayacak. Red Dot,  11 Şubat’ta Netflix’te olacak.

 

 

I Care A Lot

Gone Girl ile büyük bir çıkış yakalayan Rosamund Pike, yeni filmi I Care a lot ile beklentiyi oldukça yükseltiyor. Yasal yollarla yaşlı insanları dolandırarak her şeylerini alan Marla’nın planları günün birinde tepetaklak olur. Mallarını almaya çalıştığı yeni müvekkilinin çeteyle bağlantısı vardır ve Marla bu çeteyle karşı karşıya gelince de iş onun için içinden çıkılmaz hale gelir.

 

 

©2024 Anadolu Gezi Rehberi

veya

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

veya

Create Account